sobota 7. srpna 2010

,,She's a redhaired bitch and I hate her"

Jsem zpět z dovolené s rodinou na Lipně. Během slunečných dnů jsme většinou byli u vody a na prknech a k večeru vyrazili na kola a brusle podel jezera. Když přišel déšť, šli jsme se projít - taková rodinná pohoda :). Ke konci týdne ještě přijely malý sestřenice, takže jsme si ještě užili jich, v Čechách jsou totiž jen přes léto.

Teď mě čeká týden v Praze a potom dva týdny na jazykovym kurzu v Ilfracombe, v Anglii. Vůbec jsem si to neuvědomovala, ale dneska mi přišel balíček s finálníma informacema o rodině, programu apod. a já začínám být docela nervózní... byl jste někdo takhle na pobytu? Jaký to bylo?

*titulek se nevztahuje k žádné reálné postavě...
Let it inspire you,
Nicole

4 komentáře:

  1. To jsi dobrá, že na tomhle umíš! Já bych se bála, že s tím odjedu někam do hloubky a už se nevrátím :D
    A vy jste se chodili procházet jen v dešti? :D
    Jinak si užij jazykový kurz, sice jsem nic takového neabsolvovala, ale tak to bude něco jako "jednostranná výměna", ne? ^^

    OdpovědětVymazat
  2. crazypig: No když bylo hezky, tak jsme spíš vyrazili k vodě, nebo na brusle a kola, takže procházka vyšla na deštivý dny. Jo, je to jako jednostranná výměna :)

    OdpovědětVymazat
  3. jižní Čechy jsou krásné, viď;-)

    pořád nepřestávám obdivovat tvoje záhlaví, je nááádherné.

    na kurzu jsem nebyla, ale i kdyby ti něco nesedělo, tak dva týdny se to snad přežít dá.držím palce a doufám, že bude nějaký report;-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Lenka: To rozhodně jsou :) Děkuju moc za pochvalu, a určitě report bude :)

    OdpovědětVymazat