čtvrtek 8. července 2010

Oh, Paris!

 Bonjour! Jak si zatím užíváte prázdnin? Já si nemůžu vůbec na nic stěžovat. Odjela jsem ze školy o týden dřív a zamířila do Francie, přesněji, přímo do Paříže! Už jsem tam jednou byla, ale protože jsem byla ještě malá, moc si toho nepamatuju. Tentokrát už na to ale určitě jen tak nezapomenu! Paříž je překrásná. Vyšlo nám krásně i počasí, takže nám nic nebránilo v perfektní dovolené. Bohužel jsme tam strávili jen dva dny, ale i tak to rozhodně stálo za to!

Největší dominanta Paříže je asi to nejúchvatnější. Jen tak si vystoupíte z metra, chvilku se rozhlížíte a když se otočíte, je tam! Krásná, obrovská Eiffelova věž. Opravdu nechápu, jak se povedlo ji sestrojit, jak to muselo být těžké a náročné... to prostě musíte vidět :D
 
Po pobytu v Paříži jsme se vydali na další zastávku naší cesty, ale o tom vám napíšu v dalším postu, ať se máte taky na co těšit. A kdo jste ještě nebyl v Paříži, rozhodně se tam vydejte, nebudete litovat :)

Let it inspire you,
Nicole

4 komentáře:

  1. Love Paris!

    Your boyfriend shorts are so cute!

    Folloe your blog since now ;)

    Kisses
    Lara

    OdpovědětVymazat
  2. Já tam odjíždím za týden a nemůžu se dočkat! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, proč všichni jezdíte do Paříže, když já tam nikdy nebyla a asi se nedostanu v blízké době a tolik bych chtěla :) Fotky krásné opravdu... :)

    OdpovědětVymazat