pondělí 29. srpna 2011

IKEA

Miluju rekonstrukce bytu, dává mi to možnost procházet se v Ikee a obdivovat ty jejich vystavené, zařízené pokoje. V tu chvíli, ikdyž by mě nikdy nenapadlo si takhle byt vybavit se mi líbí uplně všechny a nemůžu se rozhodnout, čemu dát přednost. Naštěstí nejsem ten, kdo dává úplně konečné rozhodnutí (díky, mami). Moje práce spočívá spíš v představování si, lehání si na matrace, pomáhání s výběrem a stěhováním a jízdě v kufru na zpáteční cestě :D.

Let it inspire you,
Nicole

19 komentářů:

  1. Hah jízdě v kufru :D
    Hezká mrkev! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo Ikea tam jsem také nedávno byla :)))


    http://adelinwonderland.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ta mrkev s brokolicí jsou úžasný :D
    strašně ti to sluší )
    miluju tvoje chcichtíky )

    OdpovědětVymazat
  4. V Ikee vždycky kompletně změním můj názor na to, co a jak chci mít v pokoji :D Nejradši bych ty jejich pokoje všechny ukradla a střídala je každej den doma :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ikea je super a inspirativní ;). A ta poslední fotka je úžasná :))

    OdpovědětVymazat
  6. Strašně pěkné fotky, miluji tvé vlasy. :) Já už jsem si vybrala celý svůj pokoj v Ikee, abych si ho zkrášlila! :D Tak se těším až tam pojedeme. :) Ukážeš nám, tvůj pokoj?:)

    OdpovědětVymazat
  7. uz ti to rekla asi spousta lidi a je to otravny, ale stejne: jste si segrou hrozne podobny! :-) ty fotky se zeleninou mate nejlepsi! :-))

    OdpovědětVymazat
  8. skvělý ! ikeu miluju ! a fotky jsou krásný

    OdpovědětVymazat
  9. V Ikei jsem taky teď strávila hodně času, pomáhala jsem jednomu Američanovi se zařizováním bytu. Bylo to super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ikea je srdeční záležitost. Můj muž ztrácel nervy, když jsem mu u všeho říkala jaké to má nesmírné výhody a že to NUTNĚ potřebujeme, ať už do kuchyně nebo do ložnice. Nakonec se on pragmatik uvolil mi zaplatit 1/10 z ceny všeho co by se mi líbilo (což dělalo pěknou sumičku :D) a s úsměvem mi pomohl naskládat do koše tisíce různých svícnů a svíček na dokrášlení naší secesní fialové ložnice.

    OdpovědětVymazat
  11. Ikea je nejdokonalejší obchod s nábytkem, miluji ten obchod! Dokázala bych tam i bydlet a to s radostí...tolik pokojů mít! :D Náš byt je skládaný skoro celý z jejich nábytku. Brzy tam taky pojedu, už se nemůžu dočkat. Navíc tam mají úžasný mandlový dort. :) Sluší ti to...;)

    OdpovědětVymazat
  12. aj ja mam rada ikeu aj ked niekedy mi az vadi ked k niekomu pridem a vidim ze ma rovnaku komodu alebo stolicky v kuchyni :)
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. miluju Ikeu, vzdycky kdyz tam jsem tak si predstavuju, ze nejak takhle bude vypadat můj byt, ale milionkrat to menim, protože se mi libi skoro kazdy "pokoj" ktery tam maji :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tem text pod fotkami mě pobavil. :D Jsme na tom stejně ''blbě'', ale zas kdybychom MY udávali konečné rozhodnutí, tak to všechno pak bude na nás. Jsem ráda za svou roli. ;D Musím říct, že tvé vtipný texty, názvy článků atd. mě pobaví vždycky! :-))

    OdpovědětVymazat
  15. hrozně ráda prohlížím obchody s nábytkem a bytovými doplňky. Inspiruje mě to, jednou bych chtěla být designérka interiérů :)..
    a ta poslední fotka je super :D!

    OdpovědětVymazat
  16. parádní fotky!
    tyjo já taky, hrozně se těším až si budu zařizovat novej pokoj! :D :)))

    OdpovědětVymazat