sobota 28. května 2011

There's nothing wrong with loving who you are



Ještě než odjedu na červokurz (tak se mu na škole říká, já jen doufám, že žádný červy obsahovat nebude), ukážu vám první věc, co jsem si přivezla z Londýna a to tohle tričko. Je z Primarku a stálo mě snad veškerou zbylou energii a nervy (Primark na Oxford street vypadá jak slevy v Tescu - v tom davu máte strach o vlastní život).

Dnes jsme s Luckou zkoušely fotit na dědův analog a jsem strašně zvědavá, jak ty fotky budou vypadat! Jakmile budou hotový, určitě je uvidíte :)

V poslední době jsem si zamilovala písničku Born this way od Lady Gaga. Většinou se mi věci přestávaj líbit, když se stanou fenoménem, vidim je na každym rohu, každej to zná a každej to miluje (nebo nesnáší). U týhle písničky tomu ale bylo naopak. Miluju její text a význam a to, jak mě nabíjí energií. A taky to, jak divně Gaga tančí v klipu a vždycky když si myslim, že mě nikdo nenávidí, tancuju jako ona :D. Ale pššt.


Let it inspire you,
Nicole

16 komentářů:

  1. Primark na Oxford street vypadá jak slevy v Tescu - v tom davu máte strach o vlastní život - přesně tak jsem se cítila před rokem, když jsem tam byla :DD ale aspoň tam mají hodně pokladen ;)
    máš úžasné nohy!

    OdpovědětVymazat
  2. Já kdyžtam byla, tak naštěstí za chvilku ačali zavírat, tak jsem z tama raději vypadla, ty davy u pokladen byly šííílený!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo jo, oxfordský Primark je boj o holý život. Nicméně pro ty ceny za tohle v česku nedostupné oblečení je člověk (žena:-) ochoten vytrpět leccos.)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to se do toho Primarku asi ani nebudu rvát, když všude čtu jak je to tam hrozný :D Máš úžasnej outfit a miluju tvoje nohy! :D

    OdpovědětVymazat
  5. my jsme byly v jinym primarku, v Oxfordu(paní učitelka věděla, že na O.street to není med) a tam to bylo docela v pohodě(ano, fronta nebyla krátká ale davové šílenství to nebylo) a bohužel už to je tak hrozně dávno, potřebuju další návštěvu:D

    OdpovědětVymazat
  6. sekne ti to jakože mrtě, holka.) to triko je božský:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tričko je super! :) Už sa teším na tie fotky, a pesnička je najlepšia ;)

    OdpovědětVymazat
  8. v Primarku se nakupuje samo ! :) Jinak máme stejný vkus v hudbě, miluju Lady GaGa ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To tričko je veľmi pekné. Na fotky sa moc teším :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tie šortky, a topánky.
    Dokonalosť.

    OdpovědětVymazat
  11. Z Primarku jsem taky vyšla vyčerpaná, v tom davu jsem se ani nemohla soustředit a nevěděla co si mam koupit, nechala jsem tam spoustu pěknejch věcí a teď mě to mrzí :D

    OdpovědětVymazat