pátek 11. března 2011

šílenosti

( fotky jsem viděla na blogu cruel kid)
Opravdu je nutkání být originální tak silné? Opravdu je to důležitější než zdravý rozum? Opravdu ta potřeba lišit se znamená tohle? Možná jsem usedlá, ale kdo z vás by nosil tyhle boty? Zaprvé kvůli tomu jak vypadají a zadruhé, jak asi musí být pohodlné (na chůdách mi to opravdu nikdy moc nešlo) a umíte si představit tu směšnou situaci, kdybyste se třeba nevešla do dveří, nebo se na těch botách natáhla a nedokázala vstát? Ne, takovéhle boty prostě nemůžou být určeny k nošení. Tak o čem to tedy je? Samozřejmě, v módě jde i o sebevyjádření a tak, ale tohle je snad už přehnané...? Jediné co mě ještě napadá je, jak tu modelku musel kvůli téhle fotce bolet zadek, když pak na něj z té výšky spadla...

Musím ale uznat, že působí opravdu efektivně. Ano, myslím, že pro vyfocení zajímavého editorialu jsou možná dobré, ale pořád u mě přetrvává ten pocit, že když si nemůžu vzít danou věc na sebe, nechápu proč ji měla uctívat, toužit po ni nebo k ní nějakym jinym způsobem vzhlížet. Možná k tomu ještě dospěji, ale zatím to pro mě nemá žádný význam.

Co si o tom myslíte vy? Líbí se vám tyto boty? A myslíte si, že je jejich nošení nějakým způsobem reálné?

Let it inspire you,
Nicole

21 komentářů:

  1. Tak nějak sdílím tvůj názor...

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou. Do reálného života určitě použitelné nejsou. Spíš jen tak na nějaké to focení, a to ještě lituju tu modelku.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. reálné? jo, pro lady gagu.. viděla jsem fotky, jak přesně na těchto škrpáloch spadla :D chudinka... jak asi vstala? hm... a ta modelka.. ta je chudina :) není to ani pěkné, nositelné vůbec.. k čemu to? k ničemu.. sdílím tvůj názor.

    OdpovědětVymazat
  4. jo a ještě by mě zajímalo, jak ty boty jsou těžké :D:D vypadají tak na necelou tunu :D

    OdpovědětVymazat
  5. já si myslím, že dvě třetiny (nejen) bot od návrhářů se nedají běžně nosit, extrémů je spousta.. a tohle mi přijde na fotkách skvělé, why not :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to děsivý. Myslím, že nikdo normální si to neobuje... poslední dobou jsem viděla podivný boty na různejch streetstyle fotkách (jen se podívej na tohle!-Yvan Rodic: http://3.bp.blogspot.com/-ZlyfrNQ6jiM/TXjxRsd6aJI/AAAAAAAAruQ/BKzrCElq4Lo/s1600/IMG_1872.jpg) Já mám problém i s usedlýma plesovýma lodičkama.
    Na druhou stranu bych řekla, že to má určitou uměleckou hodnotu. Ani bych to nedávala do prodeje, ale ta dekadence vypadá na fotkách fakt působivě.

    OdpovědětVymazat
  7. Absoultně souhlasím, v reálu by je nosila možná tak Lady Gaga - a to si mylsím, že ani ona by s nimi neušla ani krok :D. A modelky je mi líto, zadek asi pak bolel. Ale je fakt, že na fotkcáh to vypadá efektivně)).

    OdpovědětVymazat
  8. ty lidi už neví coby :D

    OdpovědětVymazat
  9. a víte co je nejhorší? Boots Stylist´s own. (tím chci říct že nechápu, proč je vůbec vlastnit, když je ani nemůžu nosit, aniž bych nespadla na zadek.)

    OdpovědětVymazat
  10. Na focení mi to přijde jako celkem dobrý nápad, podtrhne to dojem a je to působivé, i když modelka asi není příliš nadšená :-D ale na normální nošení je to extrém. Opravdu netoužím po tom měřit skoro tři metry a spadnout v tom? To už nevstanu.

    OdpovědětVymazat
  11. Damn. This girl must be a stuntman :D
    How does she do that?

    Hope you’ll stumble over my blog too.
    ModeKarussell

    OdpovědětVymazat
  12. aale hocičo sa neda nosiť ale aj tak to je
    a nielen oblečenie:)

    OdpovědětVymazat
  13. No...ty náklady na ty boty musely být pozoruhodné, ale asi vyrobili jen jeden pár na ty fotky :D Tohle je vážně moc a ten odkaz od Crazy Pig taky! :D

    OdpovědětVymazat
  14. sdílím Tvůj názor :):)
    Fotky vypadají sice skvěle, ale to je asi vše :).

    OdpovědětVymazat
  15. vyzerajú úchvatne, ak si ich predstavím bez tej dlhej veci, ktorá sa pravdepodobne nazýva opätok.
    inak skvelý článok, pri tých slovách som si v mysli neustále vybavovala lady gagu , čím to bude, že? :D

    OdpovědětVymazat
  16. wou perfektné sú ..ale asi len na fotkách :D

    OdpovědětVymazat
  17. These are intense photos! Just look at those shoes!

    OdpovědětVymazat
  18. mas to tady super! a o tehle botech si necham zdat

    OdpovědětVymazat
  19. (studuji uměleckou oděvní na návrhářce ale nechci dělat chytrou, tlumočím jen, co nám řekli ve škole)

    Móda se dělí na dva druhy - denní a předváděcí. Denní se normálně prodává. Ta předváděcí je jen pro prezentaci značky, na fotografie/mola, na show, není pro normální nošení. Takže tyhle boty jsou očividně jen předváděcí.

    Nicméně je chci. mám jen metr pade a nějakých třicet cenťáků by bydlo.

    OdpovědětVymazat
  20. Mám stejný názor... a navíc, vždyť ten člověk co by na tom chodil by se musel převrhnout :D

    OdpovědětVymazat