pondělí 29. listopadu 2010

Pokud se chcete tlačit už před vánocema...

...vyražte na CODE:MODE. Akce se skvělým potenciálem, docela hezkým zbožím (bohužel ne všechno můj styl) ale zabitá provedením. Když jsme vešli dovnitř do prvního sálu se stánky, chvíli mi trvalo se zorientovat, potom jsem se vydala s davem do jedné uličky, která měla rozměr asi půl metru a snažilo se jí prorvat velký množství lidí oběma směry. Nešlo to. V malých kumbálcích, kde sídlily některé stánky se nedalo ani hnout, tak jsem radši zase zamířila ven do haly, protože mi to docela zkazilo náladu. Naštěstí jsme si pak všimli, že na druhé straně je ještě jedna místnost, která byla sice lépe řešena, ale ani tak mě už nic zrovna neohromila. Odnesla jsem si pouze pruhovaný balící papír, který později našel skvělé uplatnění v davu na cestě na Staroměstské náměstí, kam jsme se vydali s ostatními bloggery. Ano, celá výprava na code: mode byla v rámci dalšího srazu, který byl stejně jako ostatní velmi povedený.

Tentokrát se nás sešlo opravdu hodně, chvíli to vypadalo, že naše kolečko, do kterého jsme se scházeli na Václaváku obejme celou sochu Václava, ale na to si asi budem muset počkat do příštího srazu. Když jsme se teda sešli (celkem nás bylo 19) vyrazili jsme na již zmiňovaný code:mode. Po něm jsme zahnízdili opět v Panerii (stává se z toho tradice) a potom se vydali spolu s davem na Staromák na rozsvícení stromečku. V jednu chvíli, jsme se nešikovně rozdělili, ale díky našim balícím papírům, které jsme si s Gabčou koupily, jsme se zase brzo našli. Byla to opravdu komická situace, sledovat tu roli, jak se k vám blíží, zatímco vy máváte tou svojí jako turista a za chvíli už se na vás směje (jak taky jinak) Gabča spolu s ostatními ztracenými blogery. Viděly jsme tedy stromek a nakonec jsme ještě spolu s posledními zbylými skončili v Sushi pointu. Jednu čokoládu, prosím. Nemáme. Tak černý čaj. Bohužel. Zelený? Celá akce se skvěle vydařila a jsem ráda, že jsem poznala věechny nové tváře a znovu viděla ty známé.


foto: Lucy, Agnes
Let it inspire you,
Nicole

11 komentářů:

  1. Nádherný šátek a kabátek, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc ráda jsem tě znovu viděla, a máš krásný kabátek :)

    OdpovědětVymazat
  3. opäť raz pochvaľujem, ste kočky! to sa nedá odoprieť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Karina: jasně, http://andrejkyblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Nicole, líbí se mi jak píšeš. A s tím horším provedením Code:Mode souhlasím. Byl tam šílený chaos!

    OdpovědětVymazat
  6. Vtipně jsi to napsala :D a papíry sice našly mnohá využití, ale nakonec si nejsem tak úplně jistá, jestli do toho "školního lenocha", jak ho nazvala mamka, někomu zabalím dárek :D

    OdpovědětVymazat
  7. pekne fotky, vacsinu blogeriek ale bohuzial ani nepoznam...
    A super blog!

    OdpovědětVymazat