neděle 28. listopadu 2010

Oh, mum...


Proč mi to děláš, mami? Takhle mě naladit na vánoční náladu? Nestačilo by, že jdu domů sněhem a už z ulice vidím, jak mi v okně svítí hvězdičky. Když otevřu dveře, cítím vůni skořice a perničků, když vejdu zjistím, že perníčky to rozhodně nekončí a že na stole už svítí i adventní věnec, to mě dorazilo. Tak jsem si uvařila čaj, zapálila svíčku a zasedla ke stolu, kde už trůní vánoční hvězda. Začínám se na ty vánoce i docela těšit, jen to shánění dárků mě začíná trochu děsit. Stačila tlačenice včera na CODE:MODE, ale o tom příště.

Vezmu to všechno popořadě, takže začnu pátečním plesem. Bylo to i přes ne tak zázračný začátky (už podruhé v životě stát skotro třičtvrtě hodiny na parketě, usmívat se do objektivů a čekat na imatrikulaci... žádná velká zábava), ale i tak jsem za to ráda. Večer pak pokračoval v Lucerně na 80's 90's, a to už bylo rozhodně vydařený. Super hity + skvělá nálada = protančená noc ( nebo alespoň cca 2 hodiny, pak přestávka, přesun na after party a další tancování :D). Všechno dopadlo skvěle, a padal i sníh (to jste asi všichni zaregistrovali) a včerejšek? Další skvělej den (sraz blogařů) ale o tom vám povím příště :)

Díky Lin za fotky a suplování mýho rodičovskýho fotografa :D
Let it inspire you,
Nicole

12 komentářů:

  1. Jeee, moc ti to slušelo. Miluju tvoje vlasy! A s vánoční náladou jsem na tom stejně, já si dneska dělala výzdobu v pokoji, takže mám všude třpytící se jeleny, chlupatý hvězdy a jiný nesmysly ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jsi strašně hezká :) u nás máme Vánoční atmosféru do půlky prosince zakázanou, takže... :D Ale ty perníčky ti závidím :) A sraz blogerů byl super, jsem strašně ráda, že jsem tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
  3. nedokážu pochopit, jak někdo může péct, zdobit a vůbec dělat všechny ty vánoční věci takhle brzy :D jediné, co jsem zatím udělala je to, že jsem koupila a vyrobila dva dárky. a všechno ostatní nechávám až do půlky prosince být! :D

    a musím říct, že píšeš strašně čtivé články.

    OdpovědětVymazat
  4. my kdybychom pekli dneska, tak před Vánocema můžeme znova :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! Vypadáš moc roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oh můj bože, jsi tak krásná! :))

    OdpovědětVymazat
  7. jéé moje fotky, jsem ráda, že se ti líbí :) hrozně ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  8. Nicole, moc ti to slušelo! Co jsem koukala i na fotky na FB, tak jsi mezi úplně zářila.

    OdpovědětVymazat
  9. Jak již řeklo několik dívek nade mnou - hrozně ti to slušelo.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi moc krásná, což asi slyšíš docela často. :)
    J.

    OdpovědětVymazat
  11. máš krásné vlasy, šaty celkově jako princezna )

    OdpovědětVymazat