neděle 20. června 2010

20.6.2010 - Filmová noc

Z pátka na sobotu jsem byla na filmový noci. Jestli to u vás není, jde o celou noc v kině od šesti večer do šesti do rána a můžete jít na všechny filmy, co jsou aktuálně v kině. To pro mě znamenalo Sex ve městě 2, Streetdance 3D, Princ z Persie a Robin Hood.

Sex ve městě. Myslím, že jsem od toho prostě čekala víc. Ano, byly tam scény, které mě prostě dostaly, byly vtipné, skvěle zahrané, ale prostě nestačily utáhnout celý film. Přišlo mi, jako by se tvůrci snažili vymlátit něco úžasného z něčeho, kde už se nic najít nedá. Občas mi to prostě přišlo přehnané, a celé nereálné. Ano, je to jen film, ale to si opravdu myslí, že arabské ženy nosí pod svými tradičními oděvy letošní kolekce nejslavnějších návrhářů? (Ikdyž, co my víme, že...) Musím se přiznat, že jsem se místy kousala nudou, ale jestli bude třetí díl, určitě se na něj půjdu podívat.

Streetdance 3D. Poslední dobou mě štve, jak každý film co by měl stát za to prostě musí být ve 3D. Jako by šlo jen o efekty. Musim ale říct, že tenhle film se provedením fakt povedl. Jo, neměl žádnej úžasně převratnej příběh a připomínal podobné filmy tohoto druhu, ale ten tanec stál prostě za to. Nevím, jak by se to líbilo někomu jinému, přeci jen já streetdance tančím (pozor! osobní detaily!), tak na to mám trochu jiný pohled.
Princ z Persie. Narozdíl od Sexu ve městě, tenhle film byl přímo nabitej dějem. V každé scéně se něco dělo, někdy možná až moc rychle, ale byla to příjemná změna. Už dlouho jsem neviděla film tohohle typu a fakt se mi líbil. Možná s tim má co dělat fakt, že se na tom podílel producent Pirátů z Karibiku a ty já mám strašně ráda. Celej film vlastně měl pdoboný charakter jako Piráti. Akce, vtip a samozřejmě romantika :D
Robin Hood. Další skvěle natočenej film, bohužel to byl poslední film asi ve tři ráno a musim se přiznat, že jsem polovinu prospala. Mrzí mě to, protože to co jsem viděla se mi líbilo :D. Myslím, že si ten film stáhnu (pšt!).

Jaký film jste vy viděli naposledy? A viděli jste nějaký z těch, o kterých jsem dneska psala? Byl jste někdo také na filmové noci?

4 komentáře:

  1. Muselo to byť super...celú noc v kine...:))...No ja by som asi pri treťom filme zaspala...:)))
    Musím sa priznať, že SATC2 som ešte nevidela...a je mi to ľúto, pretože by som to chcela veľmi vidieť a to aj napriek tomu, že takmer všetky blogerky naň "nadávajú"....A street dance by som si tiež velmi rada pozrela.....ja sama tacujem a viem, že street dance a balet sú úplne odlišné svety, no keď sa spoja, vznikne niečo úžastné...

    OdpovědětVymazat
  2. No já slyšela že arabské ženy opravdu ty drahé značkové oblečení pod svými hábity nosí, a i když v podstatě kromě svých mužů tohleto oblečení nikdo jiný nevidí, nakupují stejně tak zuřivě jako my ostatní...A navíc, v Arábii se dá předpokládat, že na to drahé oblečení prostě mají :)

    OdpovědětVymazat
  3. sice jsem neviděla robina hooda, ale z těch zbývajích třech se mi nejvíc líbil prince of persia :)
    donutil mě na něj jít brácha a já jsem od toho čekala úplně nějvětší blbost.. ale docela překvapil :)

    OdpovědětVymazat
  4. filmová noc zní skvěle. já byla naposledy v kině na To byl zítra flám...a takovou blbosti jsem už dlouho neviděla. Chtěla jsem jít na Prince z Persie (protože tam hraje můj miláček jake gyllenhaal)...ale už nebylo volno :(...tak snad někdy jindy :)

    OdpovědětVymazat